06 Ocak 2016 Çarşamba 12:57
Erzincan'da Kaldırımlarda Kar Temizliği

Erzincan Açık Ceza İnfaz Kurumundaki 12 hükümlü, gönüllü olarak şehir merkezinde bazı mahalle ve sokaklarda kar temizliği yaptı. 

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı ile  Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen proje kapsamında, hükümlüleri topluma kazandırmak, toplumun da hükümlülere karşı bakış açısını değiştirip farkındalık oluşturmak amacıyla Karaağaç Mahallesi Şehit Yüzbaşı Fatih Devravut Caddesi üzerinde kar temizliği yapıldı.

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Şefi İlhami Kurtalan, gazetecilere yaptığı açıklamada, cezaevindeki 12 gönüllü hükümlü ile birlikte bazı sokaklarda kar temizleme çalışması yaptıklarını söyledi.

Erzincan Belediyesi ve savcılık işbirliğinde çalışma yapıldığı bilgisini veren Kurtalan, şunları kaydetti:

"Gönüllü hükümlü arkadaşlarla beraber bu çalışmaları devam ettirmekteyiz. Gönüllü hükümlülerin bizimle yapmış olduğu bu çalışmalar, bizleri mutlu etmektedir. Bu arkadaşların sosyal hayata topluma kazandırılması bu noktada çok önemli. Cezaevi ve başsavcılık yetkililerine teşekkür ederiz." 

Son Güncelleme: 06.01.2016 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.