02 Aralık 2015 Çarşamba 19:46
Erzincan'da kış denetimi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzincan-Erzurum karayolunda, şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araçlarda kış lastiği denetimi yaptı. 

Trafik ekiplerinin, şehirlerarası yolcu ve yük taşımacılığı yapan ticari araçlara yönelik dün uygulamaya giren kış lastiği kullanma zorunluluğu çerçevesinde yaptığı denetimlerde, araçların evrak kontrolleri ile araçlarda kış lastiği takılı olup olmadığına bakılarak, lastik diş derinliği ölçümü yapıldı. 

Kurallara uymayan sürücülere para cezası uygulanan denetimlerde, şoförlere kış lastiği kullanmanın önemi konusunda da bilgi verildi.

Aracı denetimden geçen tır şoförü Ali Külçe,lastik denetiminin sürücüler için faydalı olduğunu belirterek, "Kış lastiği aracın kaymaması ve tekerin yer tutuşu açısından çok güzel. Biz uygulama çerçevesinde kış lastiklerimizi taktık" dedi. 

Son Güncelleme: 02.12.2015 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.