12 Temmuz 2015 Pazar 14:38
Erzincan'da otomobil şarampole devrildi: 7 yaralı

ERZİNCAN - Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Öztürk yönetimindeki 34 BR 2820 plakalı otomobil, Erzincan-Erzurum karayolunun 30. kilometresindeki Karakaya mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada Murat Öztürk (37), Kudret Öztürk (33), Melihcan Öztürk (10), Elvin Nur Öztürk (2), Fatma Özbek (28) ve Elif Özbek (2) ile Gülhaz Polat (59) yaralandı. 

Ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Otomobildekilerin Ramazan Bayramı tatilini geçirmek amacıyla Bursa'dan Erzurum'un Oltu ilçesine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Sürücü Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Erzincan'ı geçtikten sonra uykum geldi. Tam uyuyup istirahat edecek yer ararken bir anda dalıp kaza geçirdik. Aracı toparlamaya çalıştım ama takla attık" dedi.

Son Güncelleme: 12.07.2015 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.