29 Nisan 2016 Cuma 11:21
Erzincan'da Rafting Keyfi

 Erzincan Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında Kemah ilçesindeki Kömür Çayı rafting heyecanına sahne oldu.

Erzincan Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında üniversite bünyesindeki Doğa Sporları Kulübünce, Kömür Çayı'nda rafting yarışı düzenledi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ın başlama işaretini verdiği rafting turinde, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da öğrencilerle rafting heyecanı yaşadı. Katılımcılar 5 kilometrelik zorlu parkurda azgın suda kürek çekti.

Vali Kahraman, yarış öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin doğa sporları açısından çok elverişli bir yer olduğunu ifade ederek, "Amacımız burada hem spor yapmak hem de Erzincan’ımızın bu doğal güzelliklerini Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak.” diye konuştu.

Rektör Çapoğlu da Erzincan'da kışın kayak, baharda rafting yapmanın keyfini yaşadıklarını dile getirerek, şöyle dedi:

"Kışın Ergan Dağı'nda kaydık, yazın da onun suyunda rafting yapmak çok keyifli bir tablo. Onu yaşamak için buradayız. Erzincan’ın her köşesinde doğa sporlarının yapılabildiğini göstermek için buradayız. Erzincan Üniversitesi'nde gelip okuyan öğrencilerin her gün, her zaman, her mevsim burada doğa sporlarını yapabildiğini göstermek için buradayız."

Erzincan’da Rafting Keyfi

Erzincan’da Rafting Keyfi

Erzincan’da Rafting Keyfi

Erzincan’da Rafting Keyfi

Son Güncelleme: 29.04.2016 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.