12 Nisan 2016 Salı 15:03
Erzincan'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası

 Erzincan'da, telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıkları kişileri dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, telefonla arayan kişiler tarafından altınlarının alındığı ve geri getirilmediği yönünde ihbarlar yapılması üzerine Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Yankesicilik Dolandırıcılık Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Dolandırıcıların, kuyumcu soygununda kimlik bilgilerinin kullanıldığı ve parmak izi araması yapacaklarını belirterek, vatandaşların altınlarını aldıklarını belirleyen ekipler, yaptıkları teknik takip sonucu şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Ekipler, zanlılardan 4'ünü Erzincan'da, 1'ini Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde dolandırıcılıktan elde ettikleri altın ve paralarla yakaladı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 zanlı serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 13.04.2016 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.