21 Mart 2016 Pazartesi 18:23
Erzincan'da Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

 Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz 5 bin sarı çam fidanı dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan fidan dağıtımı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Fidan almak için yoğun çaba sarf eden vatandaşlar, yarım saat içerisinde fidanları tüketti.

Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, fidan dağıtımına yoğun ilgi olduğunu belirtti.

Ormanların öneminin gittikçe arttığını belirten Yazıcı, şunları söyledi:

"Oduna olan ihtiyaç daha önceki yıllarda ön plandayken, bugün karbon depolaması ve oksijen üretimi açısından ormanlarımızın önemi gittikçe artmış bulunuyor. Halkımızın da kendi bahçesinde yetiştirmesi, ülke oksijen üretimine katkı sağlaması çok önemli. Bu ücretsiz fidan dağıtım törenlerimiz devam edecektir. Kurumumuza müracaat etmeleri halinde ücretsiz fidan dağıtımımız da olacaktır."

Erzincan'da Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

Erzincan'da Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

Erzincan'da Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

Erzincan'da Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

Son Güncelleme: 21.03.2016 19:37
Anahtar Kelimeler:
ErzincanFidan Dağıtımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.