29 Nisan 2016 Cuma 11:48
Erzincan'daki Fetö/pdy Soruşturması

 Erzincan'daki "Ergenekon" davası sürecinde Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü olan Murat Günbeyi hakkında, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin Erzincan'daki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 2009 yılında dönemin Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı olan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner ile eski 3. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk'in de bulunduğu 14 sanık hakkında açılan "Ergenekon" davasına ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

"Ergenekon" soruşturması sonrasında gözaltıları yapan dönemin Erzincan Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürü olan Günbeyi hakkında, "silahlı terör örgütü üyesi olma", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "iftira' suçlamalarıyla Erzincan Sulh Ceza Hakimliğince yakalama emri çıkarıldı.

Son Güncelleme: 29.04.2016 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.