05 Haziran 2015 Cuma 17:08
Genel seçime doğru

Pazar günü yapılacak genel seçimlerde kullanılacak sandıklar, Erzincan'ın Üzümlü ilçesindeki oy kullanma merkezlerine dağıtılmaya başlandı.

Zabıta ekipleri gözetiminde sayılarak depolardan alınan sandık ve paravanalar, yapılan listelere göre kamyonlara yüklenip oy kullanılacak okullara naklediliyor. Burada okul müdürü tarafından sayılarak teslim alınan sandık ve paravanalar için teslim tutanakları tutuluyor.

AA Muhabirine konuşan Üzümlü Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Bahar, sandık ve paravanların Seçim Kurulu tarafından Üzümlü Belediyesi'ne gönderilen yazıda yer alan okullara teker teker tutanak karşılığı teslim edildiğini söyledi. Bahar; "Teslimatları zabıta görevlilerimiz teslim tutanaklarıyla yapmakta. Bugün itibarıyla dağıtımı bitirip sandık ve paravanaların Pazar günü yapılacak seçime hazır olmasını sağlayacağız" dedi 

Son Güncelleme: 05.06.2015 17:09
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.