08 Haziran 2015 Pazartesi 17:53
Milletvekili genel seçiminin ardından

ERZİNCAN  - AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, "Tabii ki biz 2-0’a inanmıştık. Hakikaten çok da yaklaştık. Seçim kurulundan alınan bilgilere göre 2 bin 300 gibi bir fark gözüküyor ama yurt dışı oylarını da sayınca fark 800 civarına düşüyor. Bu bizi Erzincan olarak üzdü" dedi.

Bulut, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ve Erzincan’ın tercihini yaptığını söyledi.

AK Parti olarak vatandaşın yaptığı tercihe saygı duyduklarını dile getiren Bulut, "Tabii ki biz 2-0’a inanmıştık. Hakikaten çok da yaklaştık. Seçim kurulundan alınan bilgilere göre 2 bin 300 gibi bir fark gözüküyor ama yurt dışı oylarını da sayınca fark 800 civarına düşüyor. Bu bizi Erzincan olarak üzdü. Aslında Türkiye’deki tabloya da bakarsanız 2-0’ı yapsaydık en azından Erzincan olarak sevinmiş olacaktık” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili seçilen Talha Erol Durmaz ise Türkiye genelinde her hangi bir taşkınlık olmaması ve kimsenin burnunun bile kanamamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Durmaz, "Seçimlerde halk konuşur ve elbette ki demokrasimizde bunu gerektirir. Türkiye çok güçlü bir demokratik yapıya sahiptir, biz buna inanıyoruz. Bu demokratik yapıda mutlaka bir hükümet teşkil edecektir. Yalnız AK Parti’nin ikinci sırada olan partiye bile, en az 2 kat fark attığını hatırlatmak isterim. Bu bir başarıdır. Bir puan veya 2 puan oylarını yükselten partiler zafer çığlıkları atarken AK Parti’nin yüzde 40’lık başarısının gözden kaybedilmemesi gerekir" diye konuştu. 

Milletvekili genel seçiminin ardından

Son Güncelleme: 08.06.2015 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.