03 Mayıs 2016 Salı 15:58
Milletvekili Karakelle, Üzümlü'de Yapılan Yatırımları İnceledi

 Üzümlü ilçesinde belediye tarafından yapılan yatırımlar AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle tarafından yerinde incelendi.

Karakelle beraberindeki Erzincan Belediye Başkan Vekili Ertan Buyruk, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, İlçe Başkanı Selami Karatepe ve belediye meclis üyeleriyle Üzümlü Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’dan yapımı süren ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Yapılan görüşmenin ardından Milletvekili Karakelle ve beraberindekiler, önce Dereboğazı mevkisinde Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenip, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen “Üzümlü KÖS Göleti Projesi” alanında, daha sonra da doğalgaz çalışmaları ile birlikte diğer yürütülen çalışmaları da yerinde incelediler.

Karakelle, yaptığı açıklamada, Üzümlü’de çok güzel çalışmalara imza atıldığını belirterek şunları kaydetti:

"Sulama sıkıntısını ortadan kaldırmak için geçen yıl yapımına başlanılan Üzümlü KÖS Göleti Projesi’de sona gelindiğini gördük. Bu proje ile Üzümlü Dereboğazı mevkiinde sulama HES’in kuyruk suyunun düzenli olarak depolanıp sulama suyu ihtiyacına göre tarım arazilerine su dağıtımı yapılacak. Böylece Üzümlü tarımında yaşanan sulama suyu sorunu ortadan kalkacak. Üzümlü için bir diğer önemli bir proje olan Doğalgaz projesinde de kazı çalışmaları başladı. İnşallah yatırım projesine göre Üzümlü’de her ev doğalgaz kullanımına başlayacak. Bunların yanında kum eleme tesislerinin yeniden çalışmaya başlaması, 80 tonluk yeni kantarın kurulması, dutluk projesi gibi belediyemizin sürdürdüğü diğer projelerde var. Ben bu projeleri gerçekleştiren Belediye Başkanımız Ahmet Sazlı ve ekibini tebrik ediyorum. İnşallah bu özverili çalışmaları devam edecek ve Üzümlü daha da gelişecek.”

Son Güncelleme: 03.05.2016 20:25
Anahtar Kelimeler:
ErzincanÜzümlü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.