18 Şubat 2016 Perşembe 12:48
Otobüste Fenalaşan Yolcuyu Şoför Hastaneye Yetiştirdi

Erzincan'da bindiği özel halk otobüsünde fenalaşan yolcu, şoför tarafından hastaneye ulaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, 16 Şubat'ta Bahçelievler-kamu lojmanları hattında yolcu taşıyan özel halk otobüsünün şoförü Latif Sinan Ocak, Kredi Yurtlar Kurumu durağına geldiğinde dikiz aynasından yolculardan birinin fenalaştığını gördü.

Rahatsızlanan kadın yolcu, ambulans gelmesini beklenmeyen otobüs sürücüsü Ocak tarafından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Rahatsızlanan yolcunun, hastanede gerekli tedavisinin ardından gün içerisinde taburcu edildiği öğrenildi.

- Olay anı güvenlik kamerasında

Kadın yolcunun otobüste rahatsızlanması, araç içindeki güvenlik kamerasının kayıtlarına da yansıdı.

Görüntülerde, durakta inmek için kalkan kadının yere yığılması, aracı durdurarak müdahale eden otobüs şoförünün diğer araçlardan korna çalarak yol istemesi ve hastaneye ulaşma anı yer alıyor.

Otobüs şoförü Ocak, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlık görevini yaptığını dile getirerek "Güzergahımı tamamlarken durakta aynadan baktığımda yolcunun fenalaştığını gördüm. Arabamı sağa çekerek yolcuya müdahale ettim ve sonra diğer yolculardan rahatsızlanan yolcuyu tutmalarını rica ettim. Ben de sinyallerimi yakarak acile götürdüm. Sağlık ekipleri oradaydı, onlar da sağ olsunlar ilgilendiler" dedi.

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:08
Anahtar Kelimeler:
ErzincanOtobüsHastane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.