03 Mayıs 2016 Salı 16:18
Ptt Yönetim Kurulu Toplantısı Erzincan'da Yapılacak

Erzincan'da Posta ve Telgraf Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ve 81 ildeki başmüdürlerin katılımıyla yönetim toplantısı yapılacak.

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik'in başkanlığında 6-8 Mayıs tarihleri arasında 81 ildeki başmüdürlerin katılımıyla yönetim toplantısı yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Bozgeyik'in şu ifadelerine yer verildi:

"İki asra yakın maziye sahip şirketin yöneticileri olarak bu güzide kentimizde gerçekleştireceğimiz toplantıda alacağımız kararlar, şirketimizin 2023 hedeflerine taşınmasına vesile olacaktır. Erzincan toplantımızda il yöneticilerimizin her türlü ihtiyaç ve işletme sorunları burada dile getirilip çözüme kavuşturulmak üzere yeni politika ve stratejiler belirlenecektir. Toplantımızın sonuçları itibari ile şirketimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken tüm camiamıza da başarılar getirmesini diliyorum."

Son Güncelleme: 03.05.2016 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.