18 Haziran 2015 Perşembe 15:18
Türk Kızılayından Erzincan'da bin aileye gıda yardımı

ERZİNCAN- Türk Kızılayı Erzincan Şubesince bin aileye gıda yardımı yapılacak.

Bağışçılardan alınan desteklerle hazırlanan gıda paketleri, Türk Kızılayı Erzincan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nde toplanıyor.

Yardımlar, buradan ailelere ulaştırılacak.

Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Halim Ferit Bayata, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazanın tüm İslam alemine ve Erzincan'a hayırlar getirmesini diledi.

İslam dünyasında bu yıl da göz yaşının dinmediğini kaydeden Bayata, Filistin, Irak, Suriye ve Arakan'daki Müslümanların çektikleri acıları paylaştıklarını söyledi.

Her ramazan yaptıkları yardımları bu yıl arttıracaklarını ifade eden Bayata, bin aileye gıda dağıtacaklarını bildirdi.

Bayata, şunları kaydetti:

"20 çeşitten oluşan gıda paketlerimizi dağıtacağız. Yıl içerisinde yapmış olduğumuz tespitler ve ramazanda gelecek talepler doğrultusunda isimleri netleştirerek dağıtımı gerçekleştireceğiz. 20 çeşit ürününün 18 çeşidi bağışçılarımız tarafından karşılandı. İhtiyaçlıların bu mübarek ayda bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermiş olacağız. Hazırladığımız paketlerde bakliyat, un, Kızılay maden suyu, salça, reçel, kıyma ve kavurma bulunuyor."

Türk Kızılayından Erzincan'da bin aileye gıda yardımı

Türk Kızılayından Erzincan'da bin aileye gıda yardımı

Türk Kızılayından Erzincan'da bin aileye gıda yardımı

Son Güncelleme: 18.06.2015 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.