05 Mayıs 2016 Perşembe 15:18
Üzümlü'de Mezarlıklarda Bahar Temizliği

Üzümlü ilçesinde bulunan mezarlıklarda belediye tarafından "bahar temizliği" çalışmaları başlatıldı.

Park Ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yaklaşan yaz ayları öncesi mezarlıklarda başlatılan çalışmalar kapsamında mezarlık yolları, mezarlıkların yer aldığı alanlardaki yabani otlar temizlenip, çöpler de toplanıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, yaptığı açıklamada, ilçe mezarlıklarında yapılan bahar temizliği çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Mezarlıklarımızda başlattığımız bahar temizliği çalışmasında ekiplerimiz büyüyen yabani otları ve dışarıdan gelen çöpleri temizliyor. İlçemizde bulunan tüm mezarlıklarımızda genel temizlik çalışması yapılıyor. Bu çalışmaları yılda en az 5 defa yapmaktayız. Ayrıca kaybolmaya yüz tutmuş mezarlıkları da belirleyerek kaybolmaması için çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 05.05.2016 19:04
Anahtar Kelimeler:
ErzincanÜzümlü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.