05 Eylül 2023 Salı 09:18
Okula yeni başlayan miniklere palyaço sürpriz

Erzincan Gençlik Merkezi üyesi gençler okula uyum süreci için 1 hafta erken başlayan minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri okula yeni başlayan öğrencilere sürpriz yaptı. Ziya Gökalp İlkokuluna giden gençler palyaço eşliğinde minik öğrencileri okulun ilk gününde yalnız bırakmadı. Palyaçoyu karşılarında gören öğrenciler hayretlerini gizleyemedi. Doyasıya eğlenen minik öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı. Palyaço kılığına giren Gençlik Merkezi üyesi Abdullah Yılmaz, “Bu çocuklar okula yeni başlıyorlar. Biz de onları yalnız bırakmamak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdik. Önümüzde ki dönem içerisinde inşallah ilçelere ve köy okullarına da ağırlık vereceğiz. Bütün öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Veliler ise yapılan etkinlikten dolayı Gençlik Merkezi üyelerine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.