31 Ocak 2018 Çarşamba 10:04
B.B. Erzurumspor, Çaykur Rizespor maç bilet fiyatlarını 5 TL olarak belirledi

TFF 1. Lig’de hafta sonu Çaykur Rizespor ile kritik bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yönetim kurulu, bilet fiyatlarını 5 liraya düşürdü. Mavi-Beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Metin Barlak, ‘Taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Barlak, Cumartesi günü oynanacak olan B.B.Erzurumspor- Çaykur Rizespor maçında taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı: "Kapalı, maraton ve kale arkası dahil bütün tribünlerde bilet fiyatını 5 TL olarak belirledik. Bu önemli maçımızda taraftarlarımızın vereceği destek ile 3 puana ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Galibiyet sevincine ortak olmak için fedakâr Erzurumspor sevdalılarını her zamanki gibi tribünlere davet ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.