31 Ocak 2018 Çarşamba 15:29
Erzurum’da okuma halkası oluşturuldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerinden biri olan ‘Kitap Okuma Halkaları’ zincirine Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu da katıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri Bakanlığın projelerini kentte başarılı bir şekilde yürütmeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Kitap Okuma Halkaları’ projesi kapsamında kitap okuma halkalarından oluşan kitap okuma zincirine Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu da katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in makamında kitap okuma halkası oluşturuldu. Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’ndan kitap okuma halkalarına katılan öğrencilerle ‘Küçük Prens’ kitabı okundu ve kitabın içindeki hikayelerin özeti çıkarılarak, konular hakkında müzakereler yapıldı.

ALLAH’IN İLK EMRİ PEYGAMBERE ‘OKU’ OLMUŞTUR

Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ile gençlik liderlerinin de katıldığı okuma halkaları etkinliğinde, öğrencilere tavsiyelerde bulunan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerine ‘İyi okuyun’ nasihatinde bulundu.

Taşkesenligil, “Biliyorsunuz, Allah, Vahi yolu ile Peygamberimiz Hz. Muhammed’e ‘Oku’ emrini vermiştir. Dinimizin ilk emri de olan ‘Oku’ kelimesi çok önemli. Bizlerin çok iyi okuması gerekir. Bakın dünyayı yönetenler iyi okumuşlar. Bizim de çok iyi okumamız lazım” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bu anlamlı proje için teşekkür eden Taşkesenligil, Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdür Zülküf Yılmaz ile gençlik liderlerini de bu projeyi başarılı bir şekilde yürüttükleri için kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.