29 Ocak 2018 Pazartesi 15:44
KUDAKA, 2018 EMITT Fuarında bölgeyi tanıttı

Dünya turizm sektörünün önemli organizasyonlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Erzurum, Erzincan ve Bayburt illeri tanıtıldı.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ev sahipliğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında gerçekleşti.

Türkiye ve dünyanın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonellerinin her zaman ilgi odağı olan EMITT Fuarı’na, 85 ülkeden 1065 katılımcı ve 600 davetli tur operatörü katıldı.

Yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İstanbul’da bir araya getiren organizasyonda; KUDAKA’nın desteğiyle hazırlanan Erzurum, Erzincan ve Bayburt tanıtım stantları, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Fuarın açılış programının ardından stantları gezen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin bölge destinasyonlarının sergilendiği Erzurum, Erzincan ve Bayburt stantlarını ziyaret etti.

KUDAKA yetkililerinden turizm atağı

Fuarda görev alan Ajans yetkilileri turizm sektörü temsilcileriyle çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Kış ve spor turizmi, sağlık turizmi, doğa ve macera turizmi, kültür ve tarih turizmi alanında faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası tur operatörleriyle bölgenin öne çıkan turizm değerlerine ilişkin ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Bölgeye ait gezi rehberleri, tanıtım broşürleri ve videolar stant ziyaretçileriyle paylaşıldı.

Organizasyon sonunda Erzurum, Erzincan ve Bayburt il tanıtım stantları farklı kategorilerde ödüllere layık görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.