30 Ocak 2018 Salı 14:16
Milletvekili Aydemir: “Atatürk Üniversitesi bizi gururlandırıyor”

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya başarılı çalışmaları ve Erzurum’a sunduğu katma değerden dolayı teşekkür eden Aydemir, Atatürk Üniversitesinin Türkiye için öneminden bahsetti.

Atatürk Üniversitesinin gerek öğrencileri ve gerekse akademik alt yapısını tamamlayan akademisyenleriyle ülkemizde birçok üniversitenin kurulmasında pay sahibi olduğunu anımsatan Aydemir şöyle konuştu: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Atatürk Üniversitesinden mezun birçok vekil var. Bu durum bizi gerçekten gururlandırıyor. Ben de bu üniversiteden mezunum ve geçmişte çeşitli çalışmaların içerisinde bulundum. Erzurum milletvekilleri olarak TBMM’de üniversitelerimiz adına elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise Milletvekili Aydemir’in nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için kendilerine teşekkür etti. Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin akademik çalışmalar ve öğrenci sayısı açısından Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, amaçlarının bu seviyeyi daha da artırmak olduğunu söyledi. Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin 60 yılı geride bırakan bir üniversite olduğunu anımsatarak, gerçekleştirilen çalışmalarla birçok konuda köklü değişikliklere gidildiğini aktardı.

Ziyarette, Rektörlük binasında bulunan Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) ve Proje Destek Ofisini gezen Milletvekili Aydemir çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.