24 Ocak 2018 Çarşamba 09:18
Öz’den Doğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan’ı Erzurumspor Tesislerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Öz’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden B.B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, “Bizler de sizler gibi bir anma görevi yapıyoruz. Bizim hizmetimiz Erzurumspor bayrağını en iyi şekilde temsil etmektir. Bu yolda beraber sizlerin de desteğiyle Erzurumspor’u hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. Ziyaretinizden dolayı Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Futbol sevgisinin yaşandığı Erzurum’da Erzurumspor’un herkesin ortak sevgisi olduğuna işaret eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “En başta söylenmesi gereken şey, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü tüm Erzurum’a mâl olmuş, mavi-beyaz sevdalıların ortak paydası olan, partiler üstü siyaset üstü bir kurumumuz. Çocukluğumuzdan bugüne kadar, her aşamasında sevinciyle üzüntüsüyle, başarısıyla, başarısızlığıyla Erzurumspor’umuzun yanında olduk. Bulunduğumuz konum ne olursa olsun bunu yapmaya çalıştık. Ama şu güzel tesislerde gösteriyor ki, herkes kendi sorumlu olduğu alanda Erzurumspor’a bir şeyler yapmak için gayret etmiş. Büyükşehir Belediye Başkanımızın Erzurumspor’a laik olan böylesi bir hizmet binası kazandırması adına, başarılı şampiyonluk sezonu geçirmenizi, Yönetimimize, teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.