05 Mart 2018 Pazartesi 10:48
20 terörist daha: Biri sözde bölge sorumlusu

Son 1 haftada yurt içinde terör örgütü PKK’nın sözde bölge sorumlusu ’Adil’ kod adlı Tarık Şen’in de aralarında olduğu 7’si ölü toplam 20 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı, 26 Şubat-5 Mart haftasında yürütülen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, son 1 haftada yurt içinde, terör örgütü PKK’nın sözde bölge sorumlusu ’Adil’ kod adlı Tarık Şen’in de aralarında olduğu 7’si ölü toplam 20 terörist etkisiz hale getirildi.

Bin 79 operasyon yapılırken, FETÖ’den 765, PKK’dan 216, DEAŞ’tan 46 ve aşırı sol örgütlerden 37 olmak üzere toplam bin 64 kişi de yakalandı.

Terör örgütü propagandası yapan, devlet büyüklerine hakaretlerde bulunan ve nefret söylemleri içeren 690 sosyal medya hesabıyla ilgili çalışma yapılırken, tespit edilen 169 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.