08 Mart 2018 Perşembe 15:55
Atatürk Havalimanı apronunda Kadınlar Günü’ne özel etkinlik

Atatürk Hava Yolları’na yer hizmetleri veren Turkish Ground Sevices (TGS), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmadı. Atatürk Havalimanı apronunda düzenlenen özel etkinlikte kadın çalışanlara uzmanlar eşliğinde yüz ve cilt bakımının yanı sıra, vücut ve yağ analizi de yapıldı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Turkish Ground Sevices (TGS), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Atatürk Havalimanı’nın apron kısmında bulunan personel dinlenme alanında özel bir etkinliğe imza attı. Türk Hava Yolları’nın da iştirakçisi olan ve bünyesinde binlerce kadın çalışanı bulunan TGS, 8 Mart’a özel gerçekleştirdiği programla şirket bünyesinde çalışan kadınlara yönelik stantlar oluşturdu. Buraya gelen çok sayıda kadın çalışanın yüz ve cilt bakımı, vücut ve yağ analizleri ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Ayrıca Kadınlar Günü özel etkinliğine katılan kadın çalışanlar arasında da çekiliş gerçekleştirilerek, çekilişi kazanan 8 kişiye sürpriz hediyeler verildi.

(Ferhat Yasak/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.