06 Mart 2018 Salı 17:41
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, gazileri ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara’da Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan gazileri ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı hastaneye gelişinde Başhekim Prof. Dr. Nilüfer Kutay Ordu Gökkaya karşıladı. Başkan Erbaş, gazilere yapmış oldukları hizmetten dolayı Başhekim Gökkaya ve ekibine teşekkür ederek, “Çok mukaddes bir vazife yürütüyorsunuz, gazilerimize hizmet etmek ibadettir. Onlar bu vatan, millet, bayrak ve ezan için canları pahasına mücadele ettiler” ifadelerini kullandı. Erbaş, gazilere hizmet noktasında Diyanet İşleri Başkanlığına düşen ne varsa yapmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Başhekim Gökkaya ise Başkan Erbaş’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastanede yapmış oldukları hizmetler hakkında Erbaş’a bilgi verdi. Erbaş daha sonra Gökkaya ile birlikte tedavi görmekte olan gazileri odalarında ziyaret etti. Erbaş, gazilere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Vatanımızın her tarafı bizim için mukaddestir, onun için nerede gazi olursa olsun bütün gazilerimiz büyük bir mertebeye sahiptir. Önemli olan o mücadeleyi birlikte verebilmektir. Siz o mücadeleyi verdiniz. Bu milletin ne kadar büyük bir millet olduğunu gösterdiniz” diye konuştu.

Erbaş, ziyaretin ardından hastane yerleşkesinde bulunan ve Milli Savunma Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bağlı Rehabilitasyon Şube Müdürlüğünde bulunan gazilerle bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Erbaş’ı buraya gelişinde Şube Müdürü Albay İsmail Analı karşıladı. Gazilik unvanının önemine değinen Erbaş, “Bizim bu mücadele ruhumuz böyle sürdüğü müddetçe hiçbir güç bu milleti mağlup edemeyecektir. Yeter ki bu inanç, bu iman gücümüz devam etsin” şeklinde konuştu.

Başkan Erbaş, ziyareti esnasında gazilere Kur’an-ı Kerim ve İslam İlmihali hediye etti.

(Yağmur Yıldız/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.