08 Mart 2018 Perşembe 12:40

Günün önemli gelişmelerini siler için derledik.

Afrin’de teröristlere darbe sütüne darbe: 3055 terörist...

Mehmetçik Afrin’de teröristlere darbe üstüne darbe vuruyor.

...

29 ilde FETÖ operasyonu: Gülen’in yeğeni ve Öksüz’ün baldızı da aralarında...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ soruşturması kapsamında aralarında Fetullah Gülen’in yeğeni ve Adil Öksüz’ün baldızının da bulunduğu 121 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 29 ilde düzenlenen operasyonlarda 33 kişi yakalandı.

...

Gaziosmanpaşa’da can pazarı kamerada

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir apartmanının ikinci katından düşen yaşlı adamı mahalleli battaniyeleri branda yaparak kurtardı. Yaşanan can pazarı kameralara saniye saniye kameralara yansırken, olayın ardından bir dram çıktı.

...

Polisten kaçarken kaza yaptı, araçta sıkıştı

Konya’da polisin "dur" ihtarına uymayan kişilerin bulunduğu otomobil kovalamaca sırasında kaza yaptı. Kaza yapan otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkartılırken, sürücünün olay yerine gelen yakınları sinir kriz geçirdi.

(İHA)

Son Güncelleme: 08.03.2018 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.