16 Eylül 2016 Cuma 19:57
15 Temmuz darbe girişimine karşı su altından birlik mesajı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde serbest dalış yapan dalgıçlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı afişle, 15 Temmuz darbe girişimine karşı su altından birlik mesajı verdi.

Bingöl Üniversitesi'nde görevli ve tek yıldız dalgıç Mustafa Kurt ile dalgıç okulu eğitmenleri Sezgin Bilgin, Evrim Güner ve Engin Güner Marmaris açıklarında denize serbest dalış yaptı. Dalgıçlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı ve "Bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım" yazılı pankartı açtı.

Kurt, yaptığı açıklamada, amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek olduğunu ifade ederek, "Ülkemiz zor günler geçiriyor, hala iç ve dış tehditler devam ediyor. Böylesi günlerde ülkemizin, devletimizin yanında olmamız gerekiyor. Devlet olmayınca ne aşk olur ne meşk, ne iş ne de aş olur." dedi.

Devlet olmayınca insanın dini görevlerini bile yerine getiremeyeceği değerlendirmesinde bulunan, Kurt, sözlerine şöyle devam etti:

"Türkü, Kürdü, Zazası, Çerkezi hepimiz kardeşiz. Vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkmalıyız. Bu topraklar üzerinde oynanan oyunlara gelmeyelim, fırsat vermeyelim. Sayın cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Ülkemiz için, toprağımız için, geleceğimiz için herkes Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışmalı ve bu ülkeye sahip çıkmalı. Cumhurbaşkanımız dünya lideri bir insan. Onun varlığı Müslümanlara güven veriyor."

Son Güncelleme: 16.09.2016 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.