28 Temmuz 2016 Perşembe 16:33
15 Temmuz Şehitleri İçin Yardım Kampanyası

TUNCELİ (AA) - FETÖ'nün darbe girişiminde yaralanan ve yaşamını yitiren vatandaşların aileleri için başlatılan yardım kampanyasına destek için AK Parti Tunceli İl Başkanlığı çalışma başlattı.

AK Parti Tunceli İl Başkan Yardımcısı Orhan Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla daha çok kişiye ulaşmak için kentte afişleme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Çiçek, "Söz konusu hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için hükümetimiz şehit ve gazilerimize tanınan bütün hakları tanımış ve tüm imkanlarını seferber etmiştir." dedi.

AK Parti Tunceli teşkilatı olarak kampanyanın destekçisi olduklarını ifade eden Çiçek, herkesi kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.