24 Haziran 2016 Cuma 22:53
23 Yıl Sonra İftarda Buluştular

VAN (AA) - Van'da 1993'te Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olan 25 arkadaş, 23 yıl sonra düzenledikleri iftarda buluştu.

Mezun olduktan sonra farklı alanlarda çalışmaya başlayan lise arkadaşları, sosyal medya üzerinden kurdukları iletişimle görüşmeye başladı.

Yıllardır birbirlerini görmeyen arkadaşları için iftar programı organize eden Nesim Bekiroğlu, 23 yıl sonra arkadaşlarını buluşturdu.

Edremit ilçesindeki Van Gölü sahilinde bir araya gelen lise arkadaşları, yıllar sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşayarak öğrencilik yıllarını andı.

Çeyrek asrın ardından arkadaşlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu aktaran Nesim Bekiroğlu, "Sosyal medya üzerinden arkadaşlarımızı bularak kendi aramızda grup kurduk. Bu grupta İstanbul'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanından arkadaşlarımız var. Hepsiyle bu mesaj grubu üzerinden sık sık konuşuyoruz. Arkadaşlarımızla 24 sene sonra tekrar buluşmak ve bu işe öncülük etmek beni çok mutlu etti. Buluşmayı her yıl geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Buluşmaya öncülük ettiği için Bekiroğlu'na teşekkür eden arkadaşları ise, duygusal anlar yaşadıklarını dile getirdi.

23 Yıl Sonra İftarda Buluştular

23 Yıl Sonra İftarda Buluştular

23 Yıl Sonra İftarda Buluştular

23 Yıl Sonra İftarda Buluştular

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.