13 Mayıs 2017 Cumartesi 13:29
3. Ordu Komutanı Savaş Van'da

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti.

Tendürek Dağı'nda teröristlerce önceden döşenen el yapımı patlayıcın infilak etmesi sonucu yaralanan askerlerin tedavilerinin sürdüğü Van'a gelen Savaş,Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne gitti.

3. Ordu’ya bağlı birliklerinden, görevli geldikleri bölgede süren operasyon sırasında yaralanan askerler hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldıktan sonra Valiliğe geçen Orgeneral Savaş, Valilik bahçesinde Vali İbrahim Taşyapan tarafından karşılandı.

Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından makama geçen ve burada Vali Taşyapan ile bir süre görüşen Savaş’ın ziyaretinde, Erzurum 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu'nun yanı sıra, askeri yetkililer de yer aldı.

3. Ordu Komutanı Savaş Van'da

3. Ordu Komutanı Savaş Van'da

3. Ordu Komutanı Savaş Van'da

3. Ordu Komutanı Savaş Van'da

Son Güncelleme: 13.05.2017 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.