11 Temmuz 2016 Pazartesi 18:23
48. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür Ve Sanat Festivali

BİTLİS (AA) - Tatvan Kaymakamlığı ve Belediye tarafından organize edilen "48. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında, sanatçı Ekin konser verdi.

Tatvan fuar alanında birbirinden güzel şarkılar seslendiren sanatçı Ekin, konseri dinleyenlere eğlenceli saatler yaşattı.

Konser sonrası konuşan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, her kesime hitap eden fuarda her gün farklı programlar ve etkinlikler yapılacağını söyledi.

Aksoy, fuarda ticari faaliyetler ile sportif, kültürel ve sanatsal etkinlikleri yapılacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Çevre il ve ilçelerdeki insanların fırsat buldukça ilçemizi ziyaret etmesi bizi gururlandırıyor. Fuar etkinlikleri dolayısıyla batı illerden de gelen çok sayıda ziyaretçimiz var. Biz de insanların rahat etmesi için her alanda çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Fuar 20 gün boyunca birbirinden güzel program ve etkinliklerle devam edecek. Ülkemizin her bölgesindeki insanları bu güzel ilçemizi görmeye ve fuarımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.