07 Haziran 2017 Çarşamba 22:48
'5 Haziran Dünya Çevre Günü'

ERZURUM (AA) - Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak, "5 Haziran Dünya Çevre Günü" dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu’nu ziyaret etti.

Aziziye ilçesindeki Şeker İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin de bulunduğu ziyarette Dünya Çevre Günü'nün önemi anlatıldı.

Tavlaşoğlu, Türkiye’de çevreye ehemmiyet veren mahalli idareler arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesinin çok önemli yer edindiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in öngörüsüyle hayata geçirilen çevre yatırımlarıyla 3 yılda yeşil bir Erzurum'un inşa edildiğini ifade eden Tavlaşoğlu, "Doğaya, ağaca ve çevreye büyük değer veren ve bu değer doğrultusunda önemli işlere imza atan başkanımızla kentte yeni bir çevre bilinci oluşturuldu. Amacımız yarınlarımıza yaşanabilir bir kent bırakmaktır. Doğası ve çevresiyle uyumlu bir kent olan Erzurum, inşallah çevre yatırımlarıyla daha güzel bir konuma ulaşacak." dedi.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.