01 Haziran 2016 Çarşamba 14:08
5 Haziran Dünya Çevre Günü'ne Doğru

MALATYA (AA) - Malatya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileriyle Dilek İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak ve Müdür Yardımcısı Serkan Hangün, Dilek İlkokulu Müdürü Lut Budak ile okulun öğretmen ve öğrencileri, Kamçı'ya çiçek sundu.

Kamçı, insan sağlığı için çevrenin temiz tutulması gerektiğini belirtti. Süleyman Kamçı, öğretmenler aracılığıyla öğrencilerin bu konuda bilinçlendirilmesi, öğrencilerin de duyarlı davranarak arkadaşlarını ve toplumu duyarlı olmaları konusunda uyarması ve onlara örnek olmaları gerektiğini kaydetti.

Çevre temizliğinin toplumun sağlığını etkileyen önemli bir faktör olduğunu dile getiren Kamçı, "Bu nedenle çevremizi temiz tutmamız ve korumamız gerekiyor. Bu konuda da ilgili kuruluşlarımıza büyük görevler düşmekte ve başta Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz olmak üzere belediyelerimiz faaliyetlerini sürdürmektedir." ifadelerini kullandı. Öğrencilerle sohbet eden Kamçı, öğrencilere çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti, tablet bilgisayar hediye etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Çolak da kendilerini kabul ettiği için Vali Kamçı'ya teşekkür etti.


Son Güncelleme: 22.08.2016 12:48
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretMalatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.