11 Mart 2019 Pazartesi 21:23
9 Çocuğunu'da Traktör İle Taşıdı!

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, merkez Karaköprü ilçesinde 9 çocuğun traktör kültivatöründeki tehlikeli yolculuğunun görüntülere yansıması üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında olayın Karaköprü ilçesi Geçit Mahallesi'nde yaşandığının belirlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sarımlı Mahallesi'nde ikamet eden bir grup öğrencinin, hafta sonu olması ve öğrenci servislerinin taşımacılık yapmaması nedeniyle Geçitli Mahallesi'ne yaya yürüdüğü belirlenmiştir. Öğrencilerin bu esnada yoldan geçen A.Y'nin kullandığı traktörü durdurarak kültivatöre bindikleri ve köye gittikleri tespit edilmiştir. Traktör sürücüsü A.Y'ye 'trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili yükümlülüklere uymamak' suçundan 108 lira, ayrıca 'muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkmak' suçundan da 235 lira idari para cezası kesilmiştir. Traktör ise muayenesinin yapılması amacıyla 7 gün trafikten men edilmiştir. Traktör sürücüsü ve sahibine tarım araçları üzerinde insan taşınmaması hususunda gerekli uyarı ve ikazlar yapılmıştır."

Açıklamada, kent genelinde kural ihlaline yönelik denetimlerin devam ettiğini vurgulandı.

Kentte 2 gün önce 9 çocuğun yolda ilerleyen traktör kültivatöründeki tehlikeli yolculuğu görüntülere yansımıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.