09 Ekim 2018 Salı 11:41
9 Ekim 2018 Hadi İpucu Sorusu ve Cevabı! Sue Storm Ne Yapıyor?

Hadi İpucu 9 Ekim sorusu cevabı nedir? sorusunun yanıtı araştırılırken bugün 12:30'da yapılacak Hadi İpucu'nun beklenen sorusu geldi. Sue Storm Fantasik Dörtlüde ne yapıyor? Sue Storm Fantastik Dörtlü filminde görevi nedir? sorusuna yanıt arayanlar için ayrıntıları bu haberimizde derledik. 9 Ekim Hadi ipucu soruları ve cevaplarına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sue Storm Fantasik Dörtlüde ile ilgili aldığımız detaylara göre, En çok seyredilen ve akıllara kazınan filmlerden birisi olan Fantastik Dörtlü'nün başrol oyuncusu Sue Storm ile ilgili bazı araştırmalar yapılmaya başlandı. Filmin en sevilen karakterlerinden birisi olan Sue Storm Fantastik 4'lüde, manyetik bir savunma yapabilmektedir. Fantastik Dörtlü, herkesin yakından tanıdığı ve en çok seyredilen filmler arasında yer alır. Başrollerinde Kate Mara, Toby Kebbel, Jamie Bell ve Miles Teller'in rol aldığı film akıllarımıza kazınmıştır. Filmde rol alan 'Sue Storm' karakteri ile ilgili bugün bazı araştırmalar yapılıyor. Sue Storm, Fantastik 4'lü filminde önemli karakterler arasında yer alıyor. Fantastik dörtlü filminde görünmez olma özelliğini kullanan Sue Storm, manyetik bir savunma da yapabilmektedir. 9 Ekim Hadi İpucu sorusu: Fantastik 4'lü filminde Sue Storm ne iş yapıyor sorusunun cevabı ile ilgili merak edilenler star.com.tr'de.

9 EKİM HADİ İPUCU SORUSU: Sur Storm Fantastik Dörtlü'de ne yapıyordu?

Fantastik Dörtlü, herkesin yakından tanıdığı ve en çok seyredilen filmler arasında yer alır. Başrollerinde Kate Mara, Toby Kebbel, Jamie Bell ve Miles Teller'in rol aldığı film akıllarımıza kazınmıştır. Filmde rol alan 'Sue Storm' karakteri ile ilgili bugün bazı araştırmalar yapılıyor.

SUE STORM FANTASTİK DÖRTLÜ'DE NE YAPIYOR?

Bay Fantastik (Mr. Fantastik): Asıl adı Reed Richards'dir. Özel gücü her tarafının uzayabilmesidir. Bunun dışında zeki ve baş bilim insanı olduğu için Bay Fantastik olarak anılır.

Görünmez Kadın (İnvisible Woman): Asıl adı Susan Storm'dur. Görünmez olabilmektedir. Bunun yanında manyetik bir savunma da yapabilmektedir.

Alev Adam/Meşale Adam/İnsan Feneri (Human Torch): Asıl adı Johnny Storm'dur. Alevi kontrol edebilir ve uçabilir. Alevden bir süper nova yaratabilir.

Şey (The Thing): Asıl adı Ben Grimm'dir. Kozmik radyasyon sonucu vücudu kaya ile kaplanır.Muhteşem bir süper-insan kuvvetine sahiptir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.