05 Eylül 2018 Çarşamba 11:08
Adalet Bakanı Açıkladı! 15 Bin Personel Alımı Yapılacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada Adalet Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 15 bin personel alımı yapılacağını belirtti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 15 bin personel alımı yapacaklarını açıkladı. Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Gül, amaçlarının yargıya güveni artırmak ve yargının hızlanmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Yargıda hedef süre uygulamasına geçildiğini belirten Adalet bakanı gül, bu sistem sayesinde vatandaşların 1 Ocak’tan sonra davalarını sistemden takip edebileceklerini, dava açıldıktan sonra ne zaman sonuçlanacağını bileceklerini söyledi. 

Personel alımı konusuna da değinen Bakan Abdulhamit Gül, 1000 adli hakim ve savcı için müracaatı aralık ayında alacaklarını, 100 idari yargı hakimi, 15 bin de personel alımı yapacaklarını açıkladı. My memur olarak daha önceki memur alımı ilanlarında olduğu gibi Adalet Bakanlığı personel alımı ilanları yayınlandığı an takipçilerimizi haberdar edeceğiz.

Son Güncelleme: 05.09.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.