23 Ekim 2020 Cuma 21:25
Adana'da İnanılmaz Sıcaklık! 45 Derece

Yaz mevsiminde yüksek sıcaklıkların etkisini gösterdiği Adana’da ekim ayının sonları olmasına rağmen yazdan kalma günler yaşanıyor.

Adana'da güneş altındaki termometreler 45 dereceyi gösterdi.

''ERZURUM YA DA VAN'A TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUM''

Parkta dinlenenlerden Bilal Lekesiz (18), kış mevsiminin yaklaşmasına rağmen hala yazlık kıyafetler giydiğini belirtti. Lekesiz, "Kış gelse de kazaklarımı giysem keşke. Adana’da sıcaktan çok bunalıyoruz hatta sırf bu yüzden il değiştirip Erzurum ya da Van’a taşınmayı düşünüyorum’’ dedi.

''HİÇ ALIŞIK OLMADIĞIM BİR YER''

Diyarbakır'dan 5 ay önce Adana'ya giden Bahar Akman (27) ise eylül ayı ile sonrasının haziran ve temmuz ayına oranla daha sıcak olduğunu belirterek, "Şu an Diyarbakır'da olsaydım mümkün değil bu kıyafetlerle gezemezdim. Mutlaka bir hırka giyerdim. Hiç alışık olmadığım bir yer burası’’ diye konuştu.

''YAĞMURLARIN BİR AN ÖNCE GELMESİ ŞART ARTIK''

Torunuyla gezintiye çıkan Durdane Yürüten (55) de bir an önce havaların serinlemesi gerektiğini vurgulayarak, ‘’Yağmurların bir an önce gelmesi şart artık. Hava almak için torunumu gezdirmeye çıktım ancak çok sıcak. İnşallah en kısa zamanda serin havaya kavuşuruz’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.