09 Haziran 2016 Perşembe 11:18
Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde Sünnet Hizmeti

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde sünnet hizmeti verilmeye başlandı.

Hastane Başhekimi Tunç Taşbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin ameliyathane ünitesinde uzman doktorlar gözetiminde sünnet yapılmaya başlandığını belirterek, sünnetin asla hafife alınmaması gerektiğini söyledi.

Sünnetin bir ameliyat çeşidi olduğunu ifade eden Taşbaş, çocuğun hayatı boyu taşıyacağı sorunlara neden olabileceğini kaydetti.

Taşbaş, şöyle devam etti:

"Sünnetin ameliyathane koşullarında ve genel anestezi altında yapılması esastır. Çünkü yapılan cerrahi bir işlemdir ve bu işlemin çocuğun uyutularak yapılması travma, strese karşı koruma sağlar. Yine cerrahi işlemin ameliyathane koşullarında, steril bir ortamda yapılması, enfeksiyon ve bulaşıcı hastalıklardan koruma sağlar. Bu sebeple çocuklarını sağlıklı ve düzenli bir şekilde sünnet ettirmek isteyen vatandaşların burada ettirmeleri gerekiyor."

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:08
Anahtar Kelimeler:
Sünnet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.