11 Haziran 2016 Cumartesi 15:23
Adilcevaz'da Sokaklara Gül Suyu Serpiliyor

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Belediyesi, ramazan ayında ilçenin daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla cadde ve sokaklara gül suyu serpmeye başladı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, belediyeye ait araçla şehir merkezindeki cadde ve sokaklara gül suyu sıktı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ramazan coşkusunu insanlara hissettirmek amacıyla böyle bir organizasyon yaptıklarını söyledi.

Ramazan ayına farklı bir hava katmak istediklerini aktaran Gürsoy, "Ramazan ayı boyunca devam edecek olan uygulamada 500 litre gül suyu kullanılacak. Kültürümüzde gül, Peygamber efendimize duyulan muhabbetin sembolüdür. Ramazan ayı boyunca gül suyu kokusuyla ilçemizi ayrı bir havaya sokacağız. Adilcevaz Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daima hizmetin en güzelini, en iyisini vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Adilcevaz'da Sokaklara Gül Suyu Serpiliyor

Adilcevaz'da Sokaklara Gül Suyu Serpiliyor

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:13
Anahtar Kelimeler:
AdilcevazGül Suyu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.