13 Mayıs 2017 Cumartesi 14:17
Adilcevaz'dan Kısa Kısa

 Adilcevaz ilçesinde Yukarı Süphan Ortaokulu ve Özel Adilcevaz Rehabilitasyon Merkezi tarafından "Engelliler Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Adilcevaz Düğün ve Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, okul müdürleri, engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı.

İlçede devletin destekleriyle engelli vatandaşların standartlarının yükseldiğini belirten Beşkardeş, "Okula gidemeyenler rahatlıkla okula gidebiliyor. Rehabilitasyon merkezinde çok güzel vakit geçiriyorlar. Bizlere her zaman destek veren yetkililerimize engelli kardeşlerim adına teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Gürsoy ise etkinlikteki amaçlarının engelliler adına toplumda farkındalık oluşturmak olduğunu dile getirdi.

Engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onları meslek sahibi yapmanın, devletin en önemli görevleri arasında olduğunu kaydeden Gürsoy, "İşi olanın eşi de olur, aşı da olur. Devletimiz engelli vatandaşlarımıza imkanlar çerçevesinde sahip çıkmaktadır. Engellilere yaptığı yardımlarla sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmektedir. Allah devletimize zeval vermesin." diye konuştu.

- Adilcevaz'da gölet çalışmaları başladı

Adilcevaz Belediyesi, ilçede bağ ve bahçe sulamalarında kullanılmak üzere yapılması planlanan gölet çalışmalarına başladı.

Projenin tamamlanması ile sulama suyu sorununun çözülmesinin yanı sıra göletin çevresi de mesire alanı olarak halkın hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Devlet Su İşleri 173. Şube Müdürü Niyazi Yayla, DSİ mühendisleri ve inşaatı yapacak firma yetkilileri göletin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Gürsoy, "Yapılan bu çalışmalar sayesinde ilçemizin sulama suyu sorununu çözmüş olacağız. Aynı zamanda yapacağımız bu göletin etrafını gezi ve mesire alanı olacak şekilde düzenleyip halkımızın hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Adilcevaz'dan Kısa Kısa

Son Güncelleme: 13.05.2017 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.