15 Temmuz 2018 Pazar 14:23
Ağrı ASKF: "15 Temmuz'da Milletimiz Tarih Yazdı"

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili mesaj paylaştı. Mesajda “Milletimiz önemli bir tarih yazdı; ülkemiz o zor zamanlardan güçlenerek çıktı” ifadeleri kullanıldı

Yayınlanan mesajda şu sözlere yer verildi.

"Vatanımız, 15 Temmuz 2016 günü Cumhuriyet tarihinde daha önce emsali görülmemiş, alçakça bir saldırı yaşadı. Bu ülkenin korunması amacıyla kendilerine teslim edilen silahlarla vatandaşlarımızı ve demokrasimizi hedef alan hainler aziz milletimizin vatanperverliği sayesinde başarısızlığa uğratıldı. Gazi Meclisimiz dahil olmak üzere, neredeyse devletimizin bütün kurumlarına saldırılar düzenlendi. 15 Temmuz direnişinde bir halk destanı yazılarak, darbe girişimine, tüm ülkemizde ve Ağrı'da gereken cevap, meydanlarda verildi.  

 Aynı gece Ağrı'da vatanını seven her birey gibi, federasyonumuza üye spor kulüpleri, taban birlikleri, sporcularımız ile birlikte, vatan savunmasına hükümet konağı önünde başlatılan demokrasi nöbetlerine katılarak destek verdik.

15 Temmuz gecesi kaybettiğimiz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu halk destanını, meydanlara çıkın sözleri ile başlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı saygı ile selamlıyoruz. 15 Temmuz'un yıl dönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize kast eden bütün hain terör örgütü ve işbirlikçilerini unutmayacağımızı bir defa daha vurgulamak istiyoruz.  Dün olduğu gibi, bugünde ülkemizin bütünlüğüne zarar vermeye çalışan her yapıya karşı olduğumuzu bildiririz.

Bu vesile ile 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Gününü kutlarız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.