16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:52
Ağrı'da İsrail ve ABD Protesto Edildi

ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını protesto eden Gazzelilere yönelik İsrail askerlerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 55 Filistinli için Ağrı'da gıyabi cenaze namazı ve yürüyüş düzenlendi.

İsrail askerlerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 55 Filistinli için Ağrı'da bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar öğlen vakti merkez camiinde gıyabi namazı kıldı. Cami çıkışı basın açıklaması yapan STK'lar İsrail'in tutumunu kınadı. Filistin bayraklarının da bulunduğu basın açıklamasında vatandaşlar 'kahrolsun İsrail, kahrolsun faşist İsrail' sloganları attı. Program merkez cami önünden başlayıp Cumhuriyet Caddesi'nde yapılan yürüyüşle sonra erdi. Yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.