30 Nisan 2018 Pazartesi 19:37
Ağrı Doğubayazıt'ta TIR ile Kamyonet Çarpıştı! 2 Ölü 1 Yaralı!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kamyonet ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, A.U idaresindeki 04 AF 682 plakalı kamyonet, ilçeye bağlı Suluçem köyü yakınlarında sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen İran plakalı tırla çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü A.U. ve yanında bulunan Y.E. olay yerinde yaşamını yitirdi. İsmi öğrenilemeyen tır süsücüsü ise kazada yaralandı. Olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı tır sürücüsü hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi ise morga kaldırıldı.

AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde, kamyonet ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında, Doğubayazıt- Ağrı yolunun 25'inci kilometresinde, Suluçam köyü mevkisinde meydana geldi. Doğubayazıt'tan Ağrı yönüne giden Ahmet Uçar yönetimindeki 04 AF 682 plakalı mermer yüklü kamyonet, karşıdan gelen, plakası ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen TIR ile çarpıştı. Kazada kamyonet kullanılamaz hale gelirken, sürücü Ahmet Uçar ile yanındaki Yavuz Ege yaşamını yitirdi. Çarpışmanın etkisiyle refüje devrilen TIR'ın sürücüsü ise yaralandı. TIR sürücüsü, ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerince ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Uçar ile Yavuz Ege'nin cenazeleri ise jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından ambulansla morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, acı haberi alıp, olay yerine gelen ölenlerin yakınları, sinir krizi geçirdi.

Son Güncelleme: 30.04.2018 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat budak 2018-04-30 22:45:22

Yeter artık şerefsiz iranlılar uyuşturu soktukları yetmiyor bide canımızı alıyor almayın o turları gidin iranda kaza yapın orda sen gelmessen bu kaza olmaz diyecekler ya burda turkiyede daha kaç can alacak bu serefsizler