21 Ocak 2016 Perşembe 21:37
Ağrı Gençlerbirliği Spor'da berline transfer

Bölgesel Amatör Lig 1. grupta mücadele eden Ağrı Gençlerbirliği Spor, Iğdır Aras Spor'dan Caner İlyas'ı kadrosuna kattı.
Ağrı ekibi, İrfan Bural ve Hüseyin Ateş'in takımdan ayrılması nedeniyle orta sahadaki boşluğu Iğdır Aras Spor'un tecrübeli futbolcusu Caner İlyas ile doldurdu.
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın Kasar Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde, konuşan İlyas, Ağrı'da olduğunundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Ağrı Gençlerbirliği Spor'u yakından takip ettiğini anlatan İlyas, "Gelmeden öncede takip ettiğim bir takıma geldiğim için mutluyum. Burada çok iyi bir arkadaşlık var. Takıma kısa sürede alıştım. İnşallah burada başarılı bir performans sergileyerek takımımın başarısında önemli bir rol oynamak istiyorum" dedi.
Yönetici Cihat Arslan ise transferin hem kulübe hem de futbolcuya hayırlı olmasını temenni etti. 

Son Güncelleme: 21.01.2016 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.