18 Mayıs 2018 Cuma 10:29
Ağrı KYK Yurtlarından Kudüs'e Destek

Ağrı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler, İsrail'in Filistinlilere yaptığı saldırılara yurt binalarında 'Kudüs' yazısı yazdırarak tepki gösterdi.

Ağrı Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne bağlı (KYK) Ahmed-i Hani, İshakpaşa erkek yurtları ve Ümmü Eyyüp Kız yurtlarında kalan üniversite öğrencileri İsrail ordusu tarafından Filistin ve Kudüs'te yapılan saldırılara dikkat çekmek için yurt odalarının ışıklarını açıp kapatarak binalarda 'Kudüs' yazısı yazdırdı. İsrail'in saldırılarını protesto eden öğrenciler 'Kudüs kırmızı çizgimizdir' pankartı ile tepkilerini dile getirdi.

İsrail'in Filisitinlilere karşı zulüm yaptığını söyleyen öğrenciler, Kudüs'ün İsrail tarafından işgal edildiğini ve ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasının tansiyonu yükselttiğine dikkat çekti. Yurt binalarına ışıklarla 'Kudüs' yazısı yazdırdıklarını anlatan öğrenciler, Müslüman aleminin Filistinlilere destek olması gerektiğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.