30 Haziran 2016 Perşembe 00:08
Ağrı Valisi Işın, Tutak'ta İftara Katıldı

AĞRI (AA) - Tutak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Kardeşlik Sofrası" iftar programında vatandaşlar ile protokol üyeleri bir araya geldi.

İftar programında konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, "Tutak huzur içerisinde sizlerle beraber, polisimizle, askerimizle, kaymakamımızla ve idaremizle çok şükür huzur içerisinde yaşıyor" dedi.

Devletin çocukların okuması için çaba gösterdiğine ifade eden Vali Işın, "Diğer taraftan çocuklarımızı kendi emellerine alet etmek isteyenler var. Çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım. Allah bizleri eşrefi mahlukat olarak, yani yaratılanların en şereflisi olarak yaratmış." şeklinde konuştu.

Işın, ne Türkçülüğün, ne Kürtçülüğün, ne Arapçılığın kısacası milliyetçiliğin İslamiyet'te yerinin olmadığına belirtti.

Ağrı Valisi Işın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kürtçülük perdesi altında vatanımızı bölmeye çalışan, askerimizi, polisimizi, fakir fukarayı, Türk-Kürt demeden öldürenler bizden değildir. Onları reddediyoruz. Bakın değerli kardeşlerim bir terör örgütü destek almadan bir hafta yaşayamaz. Terör örgütü bu topraklarda Türküyle Kürdüyle herkesi öldürmektedir. 32 yıldır sen kimden destek alıyorsun. Bu soruyu kendimize soralım. Bakın şu anda IŞİD denilen bir bela var. Sözüm ona güya Müslüman. Ama Müslümanları öldürüyor. PKK da Kürdüm diyor Kürtleri öldürüyor."

İftar sonrası programa katılanları, tek tek tokalaşarak uğurlayan Vali Işın, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Programa, Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Vali Yardımcısı Mehmet Soğukpınar, İl Müftüsü İbrahim Gemici, Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aziz Sinan Alp, diğer kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.



Ağrı Valisi Işın, Tutak'ta İftara Katıldı

Ağrı Valisi Işın, Tutak'ta İftara Katıldı

Ağrı Valisi Işın, Tutak'ta İftara Katıldı

Ağrı Valisi Işın, Tutak'ta İftara Katıldı

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.