28 Şubat 2023 Salı 00:46
Ağrı Valisi, Karacasu'da incelemelerde bulundu

Altyapı çalışmaları devam eden Karacasu Konteyner Kent 2. etap ile öğrenciler için hazırlanan dersliklerde incelemelerde bulunan Vali Dr. Osman Varol,"Vatandaşlarımızın fiziki koşullarını en kısa sürede iyileştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Karacasu Konteyner Kenti ziyaret eden Vali Varol; Gıda Market, Giyim Market ve çocuk oyun alanlarında incelemelerde bulundu. Vali Varol, yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konteyner kentte vatandaşlarla bir araya gelen ve onların taleplerini dinleyen Vali Varol, çocuklarla yakından ilgilendi. Ağrı Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından deprem bölgesinde kurulan Mobil Aşevi'ni ziyaret eden Vali Varol, dernek yetkililerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Varol, ziyaret sonrası vatandaşlarımızla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
Ağrı ValisiKaracasu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.