15 Temmuz 2018 Pazar 14:20
Ağrı Valisi Süleyman Elban Şehit Aileleri ve Gaziler ile Buluştu

Türkiye'nin önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz darbe teşebbüsünün 2.yılında Vali Elban ve il protokolü 15 Temmuz şehitleri ve gazilerinin aileleri ile aksam yemeğinde bir araya geldi.

Orduevinde gerçekleşen yemeğe Valimiz Sayın Süleyman Elban, 12.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, diğer protokol üyeleri, Şehit aileleri, Gaziler ve aile yakınları katıldı.

Programda konuşan Vali Elban,’’ Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki gün geçmesin bu ülkeyle, ilgili bir saldırı bir hainlik kalkışması olmasın. Maalesef İki yıl önce ülkemiz hem hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Ama esas itibariyle bir darbe girişimi değil bir işgal hareketiydi. Ateist bir örgüt 40 yıldan beri bu bölgedeki insanımıza sıkıntı yaşatıyordu. Bu ülkenin birliğine, dirliğine, bağımsızlığına ve istikbaline saldırıda bulundu. Rabbim inşallah hepimizi, bu aziz milleti ve bu aziz vatani her türlü saldırıdan, entrikadan, kumpastan ve komplodan korusun. Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğü için seve seve canını vermiş bütün şehitlerimizi yüce rabbimden rahmet diliyorum’’ dedi.

Son Güncelleme: 16.07.2018 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.