04 Mart 2023 Cumartesi 03:22
Ağrı Valisi ve Ağrı Belediye Başkanı, Bertiz Parkında incelemelerde bulundu

Kahramanmaraş ilinde çalışmalarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Koordinatörü Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile beraber Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Bertiz Parkına kurulan çadır kenti ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve taleplerini dinleyen Vali Varol, "Yaralarımızı sarana kadar burada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Çadır kentte incelemelerine devam eden Vali Varol, çadır kentte geçici olarak barınan depremzede vatandaşlar için tuvalet ve duş ihtiyaçlarını karşılayacak alanların oluşturulması için gerekli adımları attı. Vali Varol, çadır kentte yer alan Umut Kervanı Mobil Aşevinde de incelemelerde bulunarak burada gönüllü olarak hizmet veren ekiplere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.