07 Haziran 2017 Çarşamba 23:03
Ağrı'da Fotoğraf Sergisi Açılışı

AĞRI (AA) - Ağrı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce organize edilen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Engin, müdürlük bahçesinde açılan sergiyle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, 2009 yılından bu yana "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışması düzenlendiğini belirtti.

Bakanlığımız tarafından 81 ilde sergilendiğini söyleyen Engin, "Bu yıl yapılan yarışmaya 529 katılımcı 2 bin 317 fotoğrafla katıldı. Yapılan değerlendirmede 18 eser ödül alırken, 120 eser ise sergileme ve albüm çalışması için seçildi. Sergimiz 11 Haziran'a kara açık kalacak." dedi.

Serginin açılışına İŞ KUR İl Müdürü Giyas Güven, İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Necati Oruk ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 15:55
Anahtar Kelimeler:
AğrıSergiTarım Ve İnsan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.