03 Temmuz 2016 Pazar 23:58
Ağrı'da 'Kardeşlik Sofrası' Kuruldu

AĞRI (AA) - Ağrı'da "Kardeşlik Sofrası" etkinlikleri kapsamında iftar programı düzenlendi.

Ramazan süresince Valilik tarafından düzenlenen iftar programları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de bin 500 kişiye iftar verildi.

Ağrı Valisi Musa Işın, burada yaptığı konuşmada, Ağrı'da ramazanın farklı bir atmosferde geçtiğini belirterek, bu durumun kendisini çok etkilediğini söyledi. Vali Işın, "Biz de bu mübarek ayda vatandaşımızla olmak, ramazanın feyzinden birlikte istifade etmek üzere çeşitli programlar düzenledik. Hem il merkezinde, hem de ilçelerde binlerce insanımızla bir araya geldik." dedi.

Kentte oluşturulan "Ramazan Etkinlikleri Meydanı'nda" vatandaşların bir arada, güzel bir ay geçirdiğini belirten Işın, şöyle konuştu:

"Amacımız huzur içinde, güzel bir ayın yaşanmasına katkıda bulunmaktı. Çok şükür, güzel bir birliktelik oldu. Allah, bu huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etsin. Bize düşen kardeşliğimizi daha da pekiştirmek ve birbirimize daha çok sarılmaktır. Birbirimizi sevmemiz, aramıza örülmeye çalışılan bütün duvarları yıkmamız ve fitneye imkan vermemiz gerekiyor. Allah, daha nice ramazanları barış ve huzur içinde yaşamayı nasip etsin. Şimdiden Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum."

Vali Işın, iftarın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Programa vali yardımcıları Sedat İnci ve Mehmet Soğukpınar, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.


Son Güncelleme: 22.08.2016 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.