09 Mart 2023 Perşembe 01:38
Ağrılı Beyaz Tülbentli Anneler Kahramanmaraş’ta

Ağrı’dan gelen Beyaz Tülbentli Anneler, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile birlikte depremzedeler ile yakından ilgilendi. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel hediyelerle konteyner kentte vatandaşların tek tek kapısını çalarak yanlarında getirmiş oldukları hediye paketleri ile birlikte bu özel günlerini kutladı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Sayan, “ Ağrı’dan gelen beyaz tülbentli annelerimiz, acılı Kahramanmaraş’lı annelerin yanına geldiler. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bugünlerini kutlamak, onlarla buluşmak için geldiler. Ben Ağrılı beyaz tülbentli annelere çok çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bütün Türkiye’nin birlikteliği bugünde belli oluyor. Hepimiz kardeşiz, başımıza gelen bir olayda birlikte hareket ediyoruz. Acı bizim, yaşam bizim, bu ülke bizim. Ne kadar uzak olursa olsun hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi buradaki acıları hafifletmek için uğraşıyoruz. Buradaki Kürt anneler, beyaz tülbentli anneler Maraş’taki annelerin yanına geldiler. Acılarını paylaşmaya, azaltmaya çalışıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz, kalanlara sabır diliyoruz, yakınlarının başı sağolsun. Kahramanmaraş ve Ağrı kardeştir. Anneler kardeştir, annelerin yüreği birdir. Bu yürek bugün burda atıyor.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.